Elveszve a Pokolban

Idebent zaj van, csend és teljes káosz. Lakomáznak testemből a férges reménytelenségek. Fel-felcsapnak villás hegyű karmaikkal. Szúr, hasogat, ég az érzés, de megkötözve fekszem a teljes pusztulás asztalán.

Megrágnak, lenyelnek és visszaköpnek az elhatalmasodó érzések a lelkemben. A Végítélet szörnyetegével táncolok, nyelvénél még el nem sorvadó, örökké élő testem.

Beteg belsőm bugyraiban, zakatol a szívem, Ördöggel hál a tisztátalan bőröm, méregként csordogálnak szavaim a fekete tűznek folyóiba.

Halott pillantásaim meg-megakadnak, de mindig újranyílnak szemhéjaim. Körmeimet a Búcsú karjába mélyesztem, felsikolt és nyáltól csöpögő fogait vájja belém. Csuklómon felpattannak a láncok, de fájdalmam nem enged szabadulni béklyóimból.

Fülembe durran egy robbanás és fehér fényt vélek látni a messziségben. Vértől nedves testemet megemelem, felállok, és lassú léptekkel próbálok meg haladni a tisztaság felé.

Csontos kezű démonok akaszkodnak nyakamba, marnak bele húsomba, harapnak, sikítanak, de nem tudnak megállítani.

A Remény karol fel édesen, melegen és csókokkal hinti be ajkamat. Hajkoronám kitépődik fejemből, bőrömet savas víz tisztítja meg. Izmaimat, csontjaimat lerágja a Végítélet. S én a fehér fényben fürdök meg, önkívületi állapotba hozva lelkem megmaradt darabkáit...

Elvesztem önmagamban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése