Selaxar Fantasy Birodalom 18+ (vol. 1)

Egy Discordon futó fantasy role play szerver, ami bár 18+ besorolású, de élvezetes játékot nyújthat! Íme a története:


Mikor a mágia megszületett, létrejött egy gyönyörű hely, mely a Selaxar nevet kapta. A világ, ami úgy tűnt mindennél szebb. Egy teremtő keze által, ki életet lehelt a még néptelen földbe. Hosszú évezredek múlva, hogy ne legyen magányos, létrehozott új teremtményeket, kiket gyermekeiként szeretett. Ők védték a kietlen pusztaságokat, a dús erdőket. Óvták a hegyek kopár szikláit és védelmezték a tengerek, folyók és tavak hűsítő vizét, melyek lágyan ölelték körbe a világot.

Egy nap, mikor gyermekei úgy döntöttek szeretnének teremteni, az egyetlen Ős pihenni tért. Nyugodt szívvel adta át a földet saját lényeinek, akik nem voltak restek bánni hatalmukkal. Új fajt hoztak létre, majd még egyet és még egyet. Hagyták őket szabadon ismerkedni, felfedezni. Míg nem, sokasodni kezdtek és egyre több új fajjal gyarapították a világot.

Később úgy tűnt otthonra leltek. Eleinte falukat, később pedig városokat emeltek. Az isteneket sose feledték, mert sokszor alakította a világot úgy a sors, hogy ellenségek születtek a barátokból vagy szerelmekből. Az istenek beavatkoztak, ám bár csak a nagyobb harcokba, hogy segítsék a saját kis szeretett teremtményeik fejlődését ezáltal is. Később a városok nagyobbak lettek. Már nem csak tűzrakásokon melegítették az ételt, nem csak rozoga asztalokon étkeztek.

Fejlődött a világ. A mágia jelen volt, de az okosabb teremtmények felfedezték, hogy miként fordíthatnák a tudományt a saját oldalukra. Gőzgépeket építettek. Hajókat, házakat emeltek az újonnan szerzett tudásból, melyeket folyamatosan próbálnak fejleszteni.

Mikor úgy tűnt a harc elcsendesedett a világban, az Istenek elvonultak, hogy tovább szépítsék a termékeny földet. A lények pedig, hatalmas világot hódítottak meg és mindent felfedeztek. Legalábbis azt hitték…

A világ egyre nyitottabbá vált. Portálok jöttek létre, melyeken néha újabbnál újabb lények, emberek és egyéb teremtmények érkeztek, hogy bővítsék Selaxar csodás földjét, a saját tudományukkal vagy különleges mágiájukkal.



Folytatása következik. Érdekel egy discordon futó RP világa? Írj nekem e-mailt: zoravlblade@gmail.com


A szerver még sok fejlődésre szorul ugyan, de a történet megy, a harcok mennek és persze eventek és minieventek is szórakoztathatnak. 3 Játékmester és 3 Mesélő áll a szolgálatodra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése